Picanha (uitgesproken als ‘pikanja’): de naam alleen al spreekt tot de verbeelding. Dit stukje vlees wordt niet alleen zeer gesmaakt in de Zuid-Amerikaanse keuken maar vindt er ook zijn oorsprong, meer bepaald in Brazilië. Ook bij ons wint dit malse stukje van het rund aan populariteit...
Steak-friet: zo simpel maar zo lekker! Van 8 tot en met 15 oktober 2020 staat deze Belgische klassieker volop in de kijker tijdens de ‘Week van de steak-friet’. Bij ons kan je alvast terecht voor heerlijk sappig, mals en ambachtelijk rundsvlees. Vers vlees dat wij inkopen bij betrouwbare, lokale...
Elke streek heeft zo wel zijn specifieke term als het over pensen gaat. In de Aalsterse volksmond worden ze het liefst ‘trippen’ genoemd. Nu de dagen wat frisser worden, komt onze favoriete winterkost wat vaker op het menu te staan. En daar mogen witte en zwarte...
De dagen worden frisser en onze favoriete winterkost komt meer en meer op het menu te staan. Heerlijk gebakken pensen – in Aalst ook wel ‘trippen’ genoemd – zijn alvast een topkeuze! In onze slagerij maken wij onze witte & zwarte pensen en boudins nog op ambachtelijke wijze. Onze geheime mengeling van...
Blonde d’Aquitaine mag terecht een bijzonder ras genoemd worden. Niet enkel door de manier waarop dit ras tot stand is gekomen, maar ook door de uiterlijke en innerlijke kenmerken. Het Blonde d’Aquitaine vlees biedt dan ook een pure smaakbeleving! Ontstaan uit drie verschillende rassen De...
De boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom nemen wij van zondag 9 augustus tot en met donderdag 20 augustus een korte zomerbreak. Op zaterdag 8 augustus sluiten wij onze winkeldeuren ook al om 13 uur. Geniet nog 100% van de zomervakantie, hou het veilig en...