Elke streek heeft zo wel zijn specifieke term als het over pensen gaat. In de Aalsterse volksmond worden ze het liefst ‘trippen’ genoemd. Nu de dagen wat frisser worden, komt onze favoriete winterkost wat vaker op het menu te staan. En daar mogen witte en zwarte...
De dagen worden frisser en onze favoriete winterkost komt meer en meer op het menu te staan. Heerlijk gebakken pensen – in Aalst ook wel ‘trippen’ genoemd – zijn alvast een topkeuze! In onze slagerij maken wij onze witte & zwarte pensen en boudins nog op ambachtelijke wijze. Onze geheime mengeling van...
Blonde d’Aquitaine mag terecht een bijzonder ras genoemd worden. Niet enkel door de manier waarop dit ras tot stand is gekomen, maar ook door de uiterlijke en innerlijke kenmerken. Het Blonde d’Aquitaine vlees biedt dan ook een pure smaakbeleving! Ontstaan uit drie verschillende rassen De...
De boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom nemen wij van zondag 9 augustus tot en met donderdag 20 augustus een korte zomerbreak. Op zaterdag 8 augustus sluiten wij onze winkeldeuren ook al om 13 uur. Geniet nog 100% van de zomervakantie, hou het veilig en...
De Holstein koe vindt haar oorsprong in Nederland en werd er enkel gekweekt voor haar melkproductie. Dit runderras verspreidde zich tot in Noord-Amerika en verschillende Europese landen (zoals Oostenrijk en Hongarije). Maar deze koe heeft naast haar uitgesproken melk ook heerlijk Holstein vlees te bieden! Een...
Bij Slagerij D’haens hebben wij een passie voor ons vak en voor onze klanten. Daarom ben je de hele zomer lang welkom bij ons voor heerlijk vers of gerijpt vlees, smakelijke charcuterie, frisse zomerpakketten en nog zoveel meer! Sinds begin juli zijn wij tijdens de week...