Vers vlees

We worden ons steeds meer bewust van wat we eten en waar onze voeding vandaan komt. Het voedsel dat gekocht wordt moet beantwoorden aan de beste kwaliteit en versheid. Dit geldt ook voor vers vlees.

Juist daarom koop je dit het best in onze slagerij. Wij werken steeds met ambachtelijk kwaliteitsvlees. We kopen dit in bij leveranciers overwegend uit België waarvan we weten dat de dieren met respect worden behandeld. Bovendien versnijden en verwerken wij het vlees zelf in onze slagerij.

Zo kunnen we jou de allerhoogste kwaliteit garanderen, en dat proef je.

Verschillende soorten vers vlees

Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten vlees. Zo verkopen wij onder meer:

  • rundsvlees
  • varkensvlees
  • kalfsvlees
  • lamsvlees
  • wild en gevogelte
  • paardenvlees

Wij zijn tot ver buiten Aalst gekend om onze préparé en gehakt die gemaakt worden volgens traditionele recepten. Kom dus zeker eens langs in onze winkel om te proeven of neem een kijkje tussen onze specialiteiten bovenaan de pagina in het menu.

Ook voor al je charcuterie

Natuurlijk verkoopt een goede slager ook smakelijke charcuterie. Zo ook in onze slagerij. Bij ons vind je een ruime keuze aan fijnevleeswaren. Van de exclusieve ham van de Duke of Berkshire tot de heerlijkste (droge) worsten. Een aantal maken we bovendien zelf, met de beste ingrediënten en de beste kruiden. Zo garanderen wij niet enkel een perfect product, maar ook een uitstekende kwaliteit en smaak. Kortom, vers van het mes en heerlijk om je brood mee te beleggen of als tussendoortje. Bij ons komt elke vleesliefhebber ruimschoots aan zijn trekken.

Neem contact op of kom bij ons langs

Heb je vragen over ons vers vlees of wil je een bestelling plaatsen? Kom dan naar onze winkel in Aalst of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met onze vakkennis.

Contacteer ons Koop online