Zomers weer en vakantie? Dat vraagt om een lekkere barbecue! In deze blog leerden we je vlees grillen op de barbecue. Maar wat als jij of een van je gasten vegetarisch eet? Of wat als je gewoon zin hebt in heerlijke groenten bij je barbecue? Wij...
Het barbecueseizoen is geopend! We kunnen weer gezellig samenkomen en vlees grillen! Steek je barbecue maar al aan want wij geven je tips en tricks voor een heerlijk resultaat! 1. Besteed voldoende aandacht aan de voorbereiding Om vlees te grillen op de barbecue, is een goede...
Als het mooie weer aanbreekt, dan vertoeven we graag in de buitenlucht. De barbecue wordt aangestoken en we tafelen gezellig buiten met familie en vrienden. En daarbij kiezen we graag voor kwalitatief vlees. In onze barbecuefolder vind je alle benodigdheden om lekker buiten te tafelen! En...
Slow cooking is een eenvoudige methode om vlees te bereiden in de oven of op de barbecue. Door het vlees langzaam te laten garen op een lage temperatuur, krijgt het de nodige tijd om extra mals te worden en smaak op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan...
Niets zo vervelend als een taai stuk vlees waar je minutenlang op moet kauwen. Wil jij taai vlees koste wat het kost vermijden? Dan hebben wij enkele tips voor jou. Kies voor kwaliteitsvlees Onze beste tip? Koop je vlees bij een culinaire slagerij zoals Slagerij D'haens...
Omdat onze medewerkers zonder twijfel een rustmomentje verdienen, sluiten wij van maandag 4 tot en met donderdag 14 april. Onze winkel én webshop zijn die periode beiden gesloten. Zo kunnen we weer met opgeladen batterijen en frisse energie aan de slag om jou van onze heerlijke...