Niets zo vervelend als een taai stuk vlees waar je minutenlang op moet kauwen. Wil jij taai vlees koste wat het kost vermijden? Dan hebben wij enkele tips voor jou. Kies voor kwaliteitsvlees Onze beste tip? Koop je vlees bij een culinaire slagerij zoals Slagerij D'haens...
Omdat onze medewerkers zonder twijfel een rustmomentje verdienen, sluiten wij van maandag 4 tot en met donderdag 14 april. Onze winkel én webshop zijn die periode beiden gesloten. Zo kunnen we weer met opgeladen batterijen en frisse energie aan de slag om jou van onze heerlijke...
Vlees marineren vraagt niet veel werk, maar wel veel geduld. Eens je de smaak van marinade te pakken hebt, wil je niets anders meer. Wij leggen je uit hoe je lekker en eenvoudig kan marineren, en geven nog enkele nuttige tips mee. De basis van een...
Slagerij D'haens is weer helemaal klaar voor Carnaval Aalst 2022. Ontdek in onderstaande video hoe het er in onze slagerij aan toe gaat. https://vimeo.com/678696067
Dry aging is een unieke techniek die vlees heerlijk en boterzacht maakt. Fijnproevers kiezen daarom steeds vaker voor dry aged vlees. Maar hoe moet je dry aged vlees bereiden? Het zou zonde zijn om zo’n delicatesse te “verprutsen” door de verkeerde bereiding. Daarom helpen wij graag...
Ook nu het wat kouder wordt, kan je perfect gezellig buiten barbecueën! Wij geven je enkele tips mee voor een geslaagde winterbarbecue. 1. Alles begint bij een goeie voorbereiding Zoals elk succesvol plan, vergt ook een winterbarbecue een beetje voorbereiding. Het is belangrijk dat je je...