Koop jij vaak vlees in grote hoeveelheden? Of ga je naar de slager en koop je meteen voor een hele week vlees? Dan vries je waarschijnlijk een groot deel in om het vers te houden. Maar hoe zit dat nu juist met het ontdooien en bewaren...
Hoewel er veel universele kruidenmengelingen bestaan om je vlees te kruiden, heeft elk stuk vlees toch zijn eigen kruidencombinatie nodig. We geven je graag een overzichtje van de beste kruiden voor elke vleessoort. En daarna krijg je nog enkele van onze beste kruidentips mee! Rundsvlees Rundsvlees...
Niets zo Belgisch als onze barbecue uithalen van zodra we de eerste zonnestralen zien. Wij willen alvast het welbekende dilemma uit de weg ruimen: houtskool of briketten. Wat is het verschil tussen houtskool en briketten op de barbecue? Naast de keuze van vlees, is dat wellicht...
Altijd al eens willen weten hoe het er bij de leukste en lekkerste slagerij van Aalst achter de schermen aan toe gaat? Ontdek het in onze video hieronder. https://youtu.be/6rrM3YEoVxI
Bij speciale gelegenheden serveren we al eens graag een groot stuk vlees. Net dan verlies je natuurlijk de tijd even uit het oog en is het vlees te gaar. En voor de rest van de avond zijn de gasten aan het kauwen op één stukje vlees....
De Ierse Angus, internationaal beter bekend als de Black Angus, behoort tot de beste rundvleesrassen ter wereld. Vooral in Ierland en Schotland vind je dit ras in hoge getale terug. Maar ondertussen heeft men de smaak te pakken tot in Canada, de Verenigde Staten en zelfs...