Hieronder vind je naast het laatste nieuws over onze winkel ook allerlei culinair nieuws, boeiende weetjes over diverse vleessoorten en tips om de smaak van het vlees optimaal tot z’n recht te laten komen. Geniet met volle teugen!

blog-thumb
21 okt 2021

Online vlees bestellen: zo doe je dat

Ons aanbod Je kan bij ons terecht voor een ruim aanbod aan soorten vlees. Wij verkopen onder andere: rundsvlees varkensvlees kalfsvlees lamsvlees wild en gevogelte paardenvlees Tot ver buiten Aalst zijn wij gekend om onze préparé, pensen en ons gehakt, gemaakt volgens traditionele recepten. Maar ook...

blog-thumb
16 sep 2021

Ontdooid vlees bewaren, mag dat wel?

Koop jij vaak vlees in grote hoeveelheden? Of ga je naar de slager en koop je meteen voor een hele week vlees? Dan vries je waarschijnlijk een groot deel in om het vers te houden. Maar hoe zit dat nu juist met het ontdooien en bewaren...

blog-thumb
23 aug 2021

Vlees kruiden: tips en tricks

Hoewel er veel universele kruidenmengelingen bestaan om je vlees te kruiden, heeft elk stuk vlees toch zijn eigen kruidencombinatie nodig. We geven je graag een overzichtje van de beste kruiden voor elke vleessoort. En daarna krijg je nog enkele van onze beste kruidentips mee! Rundsvlees Rundsvlees...

blog-thumb
15 jul 2021

Houtskool of briketten op de barbecue: wat is het verschil?

Niets zo Belgisch als onze barbecue uithalen van zodra we de eerste zonnestralen zien. Wij willen alvast het welbekende dilemma uit de weg ruimen: houtskool of briketten. Wat is het verschil tussen houtskool en briketten op de barbecue? Naast de keuze van vlees, is dat wellicht...

blog-thumb
17 jun 2021

Een blik achter de schermen van de vrolijke Slagerij D’haens bende

Altijd al eens willen weten hoe het er bij de leukste en lekkerste slagerij van Aalst achter de schermen aan toe gaat? Ontdek het in onze video hieronder. https://youtu.be/6rrM3YEoVxI

blog-thumb
14 jun 2021

Wat is het nut van een vleesthermometer?

Bij speciale gelegenheden serveren we al eens graag een groot stuk vlees. Net dan verlies je natuurlijk de tijd even uit het oog en is het vlees te gaar. En voor de rest van de avond zijn de gasten aan het kauwen op één stukje vlees....