Hieronder vind je naast het laatste nieuws over onze winkel ook allerlei culinair nieuws, boeiende weetjes over diverse vleessoorten en tips om de smaak van het vlees optimaal tot z’n recht te laten komen. Geniet met volle teugen!

blog-thumb
20 mei 2020

Download nu onze folder barbecue & buiten tafelen 2020

We worden steeds vroeger op het jaar verwend met zomerse temperaturen. Wie mooi weer zegt, zegt barbecue en buiten tafelen!  Ook dit jaar verwennen we jou met heerlijk barbecuevlees, barbecuepakketten, gourmet- of fondueschotels en verschillende specialiteiten zoals ambachtelijk gerijpt vlees en frisse salades.  Versheid en malsheid...

blog-thumb
20 mei 2020

Ambachtelijk genieten met ons heerlijk BBQ vlees

De zomerse temperaturen laten zich steeds vroeger voelen. Tijd om samen gezellig de barbecue aan te steken! Behalve het gezelschap kan lekker kwalitatief BBQ vlees natuurlijk ook niet ontbreken om er een geslaagde barbecue van te maken… En laat ons nu net dát in huis hebben!  BBQ vlees...

blog-thumb
01 mei 2020

Levering aan huis: gemakkelijk, betrouwbaar en veilig!

De corona-uitbraak gooide bij iedereen roet in het eten. Een onberispelijke kwaliteit en service – ook in tijden van crisis – blijft voor onze slagerij zeer belangrijk. Daarom hebben wij meteen de koe bij de horens gevat en de mogelijkheid om online te bestellen uitgerold. Als extra dienstverlening...

blog-thumb
28 mrt 2020

Het Aubrac rund, een echte Franse klassieker

Aubrac runderen zijn authentieke Franse runderen die voornamelijk ten zuiden van het Centraal Massief grazen. Ze behoren ook wel tot wat men het “oude Aubrac ras” noemt. Kenners durven zelfs zeggen dat Aubrac hét beste runderras in Frankrijk is. Maar wat typeert nu net een Aubrac...

blog-thumb
13 mrt 2020

Preventieve maatregelen coronavirus

Ook wij willen ons steentje bijdragen om verdere escalatie van de besmetting met corona te voorkomen. Intern werden er verschillende maatregelen genomen in functie van maximale hygiëne. Zo zullen er preventief geen proevertjes meer aangeboden worden in de slagerij. Voorlopig zijn er ook geen gezelligheidsschotels beschikbaar...

blog-thumb
10 mrt 2020

Kalfsvlees, een subtiele en verfijnde smaak

Ben je op zoek naar een heerlijk stukje vlees dat mager, mals en licht verteerbaar is? Dan maak je met kalfsvlees de perfecte keuze! Deze vleessoort behoort tot een van de belangrijkste die in België en Europa geproduceerd wordt. Kalfsvlees heeft niet alleen een subtiele en...