We worden steeds vroeger op het jaar verwend met zomerse temperaturen. Wie mooi weer zegt, zegt barbecue en buiten tafelen! Ook dit jaar verwennen we jou met heerlijk barbecuevlees, barbecuepakketten, gourmet- of fondueschotels en verschillende specialiteiten zoals ambachtelijk gerijpt vlees en frisse salades. Versheid en malsheid...
De zomerse temperaturen laten zich steeds vroeger voelen. Tijd om samen gezellig de barbecue aan te steken! Behalve het gezelschap kan lekker kwalitatief BBQ vlees natuurlijk ook niet ontbreken om er een geslaagde barbecue van te maken… En laat ons nu net dát in huis hebben! BBQ vlees...
De corona-uitbraak gooide bij iedereen roet in het eten. Een onberispelijke kwaliteit en service – ook in tijden van crisis – blijft voor onze slagerij zeer belangrijk. Daarom hebben wij meteen de koe bij de horens gevat en de mogelijkheid om online te bestellen uitgerold. Als extra dienstverlening...
Aubrac runderen zijn authentieke Franse runderen die voornamelijk ten zuiden van het Centraal Massief grazen. Ze behoren ook wel tot wat men het “oude Aubrac ras” noemt. Kenners durven zelfs zeggen dat Aubrac hét beste runderras in Frankrijk is. Maar wat typeert nu net een Aubrac...
Ook wij willen ons steentje bijdragen om verdere escalatie van de besmetting met corona te voorkomen. Intern werden er verschillende maatregelen genomen in functie van maximale hygiëne. Zo zullen er preventief geen proevertjes meer aangeboden worden in de slagerij. Voorlopig zijn er ook geen gezelligheidsschotels beschikbaar...
Ben je op zoek naar een heerlijk stukje vlees dat mager, mals en licht verteerbaar is? Dan maak je met kalfsvlees de perfecte keuze! Deze vleessoort behoort tot een van de belangrijkste die in België en Europa geproduceerd wordt. Kalfsvlees heeft niet alleen een subtiele en...