Fondueschotel

Niks is zo gezellig als samen aan tafel je eigen eten bereiden. Fondue staat garant voor een leuke avond met vrienden of familie. Ook tijdens de feestdagen is het een topper. Een goede fondue valt of staat met de kwaliteit van het vlees. Alleen het beste is goed genoeg. Kies daarom voor een fondueschotel van slagerij D’haens. Kwaliteit gegarandeerd!

Oorsprong van vleesfondue

Vleesfondue (ook wel fondue Bourguignonne genoemd) is waarschijnlijk van alle soorten fondue wel het meest gekend in onze streken. Een 30-tal jaren geleden waaide het over en won dit aan populariteit bij onze bevolking. Kleine stukjes vlees worden hierbij in kokende olie gebakken. Het best gebruik je daarvoor vlees dat wegsmelt als boter in je mond!

Voor dit laatste zit je bij slagerij D’haens goed. Kwaliteit is namelijk erg belangrijk voor ons. Wij kennen altijd de herkomst van onze producten, zodat wij garant kunnen staan voor een goed stukje vlees. Het wordt vervolgens in ons eigen atelier versneden zodat het heerlijk vers en mals op jouw bord belandt.

Fondueschotel vers van het mes

Onze fondueschotel bestaat uit verschillende soorten vlees, waaronder runds-, varkens- en kippenvlees. Dit wordt aangevuld met heerlijk gekruide gehaktballetjes en worstjes met spek. Uiteraard op ambachtelijke wijze gemaakt. En dat proef je! Een verse salade mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Heb je een voorkeur voor een bepaald soort vlees? Laat het ons dan weten. Wij stellen graag een schotel voor je samen.

Klaar om te bestellen?

Genieten van een heerlijke gezelligheidsschotel, een lekker stuk vlees of verse charcuterie? Dat is nog makkelijker dankzij onze webshop! Online bestel je snel en eenvoudig al het lekkers dat je ook in onze winkel vindt. Vanaf €40 is de levering (enkel of vrijdag en zaterdag) gratis in de regio groot-Aalst. Ga snel naar onze webshop en bestel onze heerlijke, verse producten!

Koop of bestel online