Steengrill- & gourmetschotels

Samen met je vrienden en familie genieten van een smakelijk stukje vlees tijdens een heerlijke maaltijd? Of dit nu in de winter binnen of in de zomer buiten is, met de steengrill- en gourmetschotels van slagerij D’haens wordt het gegarandeerd een succes. We hebben speciaal voor jou de lekkerste stukjes vlees geselecteerd en op ambachtelijke wijze versneden. Zo maak je van jouw avond een culinaire ervaring.

Ambachtelijk genieten

Versheid en malsheid zijn voor ons erg belangrijk. Alles wordt daarom in huis bereid. Telkens gaan we op zoek naar nieuwe producten en houden we rekening met thema’s en tradities. Dit zie je ook terug in de selectie van het vlees. Zo vind je bv naast een traditioneel kalkoenlapje ook een varkenslapje van de Duke of Berkshire terug op onze steengrillschotel. Op  onze gourmetschotel vind je dan weer varkenshaasjes met spek en ambachtelijk gemaakte witte en zwarte mini-trippen.

Wij verzorgen daarnaast ook schotels op maat. Heb je een allergie, volg je een dieet of heb je een intolerantie? Laat het ons dan zeker weten. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kan genieten.

Gourmetschotels met dat beetje meer

Mag het wat verfijnder en exclusiever voor je zijn? Dan raden we je onze Gourmet gastronoom schotel aan. Deze bestaat uit ’s werelds lekkerste vleessoorten en is te verkrijgen vanaf 4 personen. Deze schotel bevat o.a.:

  • Twee soorten gerijpt vlees
  • Een Ibericolapje
  • Filet mignon
  • Een lapje Duke of Berkshire

Ideaal om tijdens speciale gelegenheden te serveren!

Klaar om te bestellen?

Genieten van een heerlijke gezelligheidsschotel, een lekker stuk vlees of verse charcuterie? Dat is nog makkelijker dankzij onze webshop! Online bestel je snel en eenvoudig al het lekkers dat je ook in onze winkel vindt. Vanaf €40 is de levering (enkel op vrijdag en zaterdag) gratis in de regio groot-Aalst. Ga snel naar onze webshop en bestel onze heerlijke, verse producten!

Koop of bestel online