Heb je ook zoveel zin om een heerlijk stukje runds- of varkensvlees op je feestmenu te zetten? Ontdek hier hoe ambachtelijk slager Kris D'haens je zijn beste stukken vlees voorschotelt en verklapt hoe je deze op de meest smaakvolle wijze kan bereiden.
Geen groot familiefeest dit jaar, maar dat is geen reden om het niet gezellig te maken met eindejaar. We delen graag tips voor sfeer in huis, samen vieren én het eindejaarsmenu natuurlijk. Zo geniet je van een gezellig kerstdiner thuis! Maak het gezellig voor een kerstdiner...
Wat kijken we er elke keer weer naar uit: het wildseizoen. Vanaf half oktober start de jacht op wild. Fazant, hert, everzwijn, haas, … allemaal toppers die bij onze klanten in de smaak vallen. Wild is altijd een mooi product. De dieren leefden vrij in de...
Dat het de voorbije tijd al hectische maanden zijn geweest, is een understatement. Onze medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf. Omdat zij absoluut een rustmomentje verdienen, nemen wij van maandag 9 tot en met donderdag 12 november een korte herfstbreak. Zo kunnen we weer met opgeladen batterijen en...
Picanha (uitgesproken als ‘pikanja’): de naam alleen al spreekt tot de verbeelding. Dit stukje vlees wordt niet alleen zeer gesmaakt in de Zuid-Amerikaanse keuken maar vindt er ook zijn oorsprong, meer bepaald in Brazilië. Ook bij ons wint dit malse stukje van het rund aan populariteit...
Steak-friet: zo simpel maar zo lekker! Van 8 tot en met 15 oktober 2020 staat deze Belgische klassieker volop in de kijker tijdens de ‘Week van de steak-friet’. Bij ons kan je alvast terecht voor heerlijk sappig, mals en ambachtelijk rundsvlees. Vers vlees dat wij inkopen bij betrouwbare, lokale...