Het heerlijke Iberische rundvlees Rubia Gallega wint bekendheid in België. Onder andere dankzij zijn populariteit bij sterrenchefs. Maar natuurlijk ook omwille van zijn aparte smaak: kruidig, intens en ietwat zilt. Kenners spreken van een echte smaaksensatie. Daarom bieden we gerijpt rundvlees van dit ras geregeld aan...
Heb je ook zoveel zin om een heerlijk stukje runds- of varkensvlees op je feestmenu te zetten? Ontdek hier hoe ambachtelijk slager Kris D'haens je zijn beste stukken vlees voorschotelt en verklapt hoe je deze op de meest smaakvolle wijze kan bereiden.
Geen groot familiefeest dit jaar, maar dat is geen reden om het niet gezellig te maken met eindejaar. We delen graag tips voor sfeer in huis, samen vieren én het eindejaarsmenu natuurlijk. Zo geniet je van een gezellig kerstdiner thuis! Maak het gezellig voor een kerstdiner...
Het jaar in schoonheid afsluiten met onze bubbel, daar gaan we samen voor! Wil jij ondanks het coronavirus graag 100% genieten van de eindejaarsperiode en helemaal ontspannen aan tafel schuiven zonder de hele dag in de keuken te moeten staan? Dan staan wij klaar voor jou! ...
Wat kijken we er elke keer weer naar uit: het wildseizoen. Vanaf half oktober start de jacht op wild. Fazant, hert, everzwijn, haas, … allemaal toppers die bij onze klanten in de smaak vallen. Wild is altijd een mooi product. De dieren leefden vrij in de...
Dat het de voorbije tijd al hectische maanden zijn geweest, is een understatement. Onze medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf. Omdat zij absoluut een rustmomentje verdienen, nemen wij van maandag 9 tot en met donderdag 12 november een korte herfstbreak. Zo kunnen we weer met opgeladen batterijen en...