Barbecue vlees

Barbecueën is meer dan alleen vlees bereiden op hout, houtskool of gas. Het is ook een moment van samenzijn, met elkaar en in de natuur.

De veelzijdigheid, de specifieke geur en grillsmaak en het ontspannen bereidingsproces maken van het geheel een warme beleving. En dan kies je graag voor kwalitatief barbecue vlees. Bij culinaire slagerij D’haens ben je hiervoor aan het juiste adres. 

Alleen het beste barbecue vlees

Wij staan garant voor vlees van topkwaliteit. Het wordt op ambachtelijke wijze versneden in ons atelier, zodat je er zeker van bent dat je alleen het beste vlees koopt.

De combinatie van het traditionele vakmanschap met moderne innovatie zie je ook terug in de keuze van ons barbecuevlees. Wat dacht je bijvoorbeeld van een degustatiepakket? Dit is een assortiment van 8 hapjes met o.a. steak, kipbrazade en Iberico kotelet. Heerlijk afwisselend!

Verder kan je kiezen uit verschillende soorten barbecue schotels. Deze bestaan o.a. uit:

  • Gemarineerde kipfilet
  • Speklapjes
  • Rundsburgers
  • Barbecueworst

Wij houden daarbij ook rekening met de kinderen. Voor hen hebben wij een speciaal barbecue pakket geselecteerd met hamburgers, chipolata en kippenbrochettes.

Liever een barbecue op maat?

Dit is uiteraard geen probleem. Of het nu is voor een intieme barbecue met vrienden en familie of voor een groep of vereniging, wij stellen graag een pakket samen op basis van jouw wensen en behoeften. Heb je een allergie, volg je een dieet of heb je een intolerantie? Laat ook dat weten. Wij houden hier dan zeker rekening mee.