Over slagerij D’haens

Ben je op zoek naar kwalitatief vlees, versneden op ambachtelijke wijze? Dan ben je bij slagerij D’haens te Aalst aan het juiste adres. Versheid en malsheid zijn erg belangrijk om topkwaliteit te kunnen garanderen. Daarom wordt alles in huis bereid en het vlees met volledig karkas pas in de slagerij uitgebeend. We zijn daarbij gespecialiseerd in gerijpt vlees en buitenlandse rassen. Telkens gaan we op zoek naar nieuwe producten en houden we rekening met thema’s en tradities.

Je hebt altijd keuze uit een ruim assortiment van verschillende vleesproducten. Zo kan je bij ons terecht voor vers vleesheerlijke paté, exclusief Duke of Berkshire vlees, gerijpt vlees en smakelijke pensen. De laatstgenoemden worden omwille van het lekkere recept erg gesmaakt in Aalst en ver daarbuiten.

Voor speciale gelegenheden kan je ook bij ons terecht. Samen met familie en vrienden op een zomeravond genieten van een barbecue?

Bestel dan ons smakelijk barbecue vlees. Ben je meer liefhebber van gourmet of fondue? Ook daarvoor bieden wij je een ruime keuze aan kwalitatief vlees. Een bijpassende frisse salade mag dan zeker niet ontbreken.

We gaan tot het uiterste om aan jouw culinaire wensen te voldoen. Alle vleessoorten kunnen natuur, gekruid of gemarineerd verkregen worden. Heb je een allergie, volg je een dieet of heb je een intolerantie?

Laat het ons dan weten. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kan genieten.

Slagerij D'haens

Familiezaak slagerij D’haens

Slager Kris D’haens vertegenwoordigt de 4e generatie in een familiezaak die al 100 jaar bestaat. Het vak is hem met de paplepel ingegeven. Met veel passie combineert hij het traditionele vakmanschap met moderne innovatie om aan jouw behoeften te voldoen. Hij is naast slager ook kok en weet dus als geen ander hoe je verschillende producten kan combineren. Zit je met culinaire of andere vragen? Aarzel dan niet en spring binnen in onze slagerij of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kom langs