Het oude Aubrac ras vanaf 6 maart in onze slagerij te verkrijgen Vanaf 6 maart kan je in onze winkel rundvlees van het oude en exclusieve Aubrac ras verkrijgen. Dit vlees werd in eigen huis 4 weken gerijpt. Het vlees is mals en kruidig, heeft karakter...
De carnavalsgekte in Aalst gaat binnenkort van start. We voelden het alvast kriebelen en toverden onze slagerij voor 1 dag om tot opnamestudio. Samen met ons geweldig enthousiaste team namen wij onze eerste carnavalsvideo op. Het resultaat kan je hieronder bewonderen! Om de innerlijke carnavalsmens te...
In onze culinaire slagerij te Aalst kan je terecht voor lekker en kwalitatief vlees, versneden op ambachtelijke wijze. Maar wist je al dat wij – binnen een straal van 30 km – ook catering op locatie verzorgen? En dat helemaal op maat van jouw feest! We...
Met veel trots kondigen wij onze gloednieuwe samenwerking met hamburgerrestaurant Deluxe Burger aan. In hun zoektocht naar een nieuwe lokale leverancier, kwamen Peter en Karel De Bruecker van Deluxe Burger bij (onze) Kris D’haens terecht. Ze hoefden niet ver te zoeken en vonden op een paar...
De Belted Galloway is afkomstig van de traditionele Galloway-runderen van de gelijknamige regio in het zuidwesten van Schotland. Ook wel ‘Belties’ genoemd in de volksmond. In 1921 werden ze als apart Schots runderras opgericht. Deze runderen worden vooral voor hun vlees gefokt. Met Belted Galloway kies...
Op zaterdag 30 november zijn onze klanten van harte welkom om vanaf 10.00 uur een selectie koude en warme hapjes uit ons eindejaarsassortiment te proeven. Met de feestdagen in het vooruitzicht voorzien wij in onze traiteurtoog ook enkele heerlijke eindejaarsgerechten. We maken het extra gezellig in...