Met veel trots kondigen wij onze gloednieuwe samenwerking met hamburgerrestaurant Deluxe Burger aan. In hun zoektocht naar een nieuwe lokale leverancier, kwamen Peter en Karel De Bruecker van Deluxe Burger bij (onze) Kris D’haens terecht. Ze hoefden niet ver te zoeken en vonden op een paar...
De Belted Galloway is afkomstig van de traditionele Galloway-runderen van de gelijknamige regio in het zuidwesten van Schotland. Ook wel ‘Belties’ genoemd in de volksmond. In 1921 werden ze als apart Schots runderras opgericht. Deze runderen worden vooral voor hun vlees gefokt. Met Belted Galloway kies...
Op zaterdag 30 november zijn onze klanten van harte welkom om vanaf 10.00 uur een selectie koude en warme hapjes uit ons eindejaarsassortiment te proeven. Met de feestdagen in het vooruitzicht voorzien wij in onze traiteurtoog ook enkele heerlijke eindejaarsgerechten. We maken het extra gezellig in...
Om het in de woorden van Louis Paul Boon te zeggen: “Elke streek in Vlaanderen heeft zijn eigen hutsepot, maar waar je ook komt of je voeten onder tafel steekt, je krijgt iets waar je duim en vingeren bij aflikt.” En dat kunnen wij alleen maar...
West-Vlaams rood, ook bekend als het Belgisch rood rund, kent zijn oorsprong in de 18e eeuw in Frans-Vlaanderen en het Belgische West-Vlaanderen langs de Franse grens. Deze rode runderen veroverden mettertijd de hele provincie West-Vlaanderen. Sinds jaar en dag wordt dit runderras geprezen om zijn uitstekende...
La dolce vita! Iedereen kent deze op en top Italiaanse uitspraak wel. Italië is gekend om zijn mooie landschappen en lekker eten. Ook op het gebied van vlees weten ze wat lekker is. Fijndooraderd met een fluweelzachte smaak: Scottona vlees is topvlees van Italiaanse bodem! Oorsprong...