Hieronder vind je naast het laatste nieuws over onze winkel ook allerlei culinair nieuws, boeiende weetjes over diverse vleessoorten en tips om de smaak van het vlees optimaal tot z’n recht te laten komen. Geniet met volle teugen!

blog-thumb
31 jan 2020

Catering op locatie en op maat van elk feest

In onze culinaire slagerij te Aalst kan je terecht voor lekker en kwalitatief vlees, versneden op ambachtelijke wijze. Maar wist je al dat wij – binnen een straal van 30 km – ook catering op locatie verzorgen? En dat helemaal op maat van jouw feest! We...

blog-thumb
16 dec 2019

Onze lokale samenwerking met hamburgerrestaurant Deluxe Burger

Met veel trots kondigen wij onze gloednieuwe samenwerking met hamburgerrestaurant Deluxe Burger aan. In hun zoektocht naar een nieuwe lokale leverancier, kwamen Peter en Karel De Bruecker van Deluxe Burger bij (onze) Kris D’haens terecht. Ze hoefden niet ver te zoeken en vonden op een paar...

blog-thumb
13 dec 2019

Belted Galloway: heerlijk gemarmerd rundvlees

De Belted Galloway is afkomstig van de traditionele Galloway-runderen van de gelijknamige regio in het zuidwesten van Schotland. Ook wel ‘Belties’ genoemd in de volksmond. In 1921 werden ze als apart Schots runderras opgericht. Deze runderen worden vooral voor hun vlees gefokt. Met Belted Galloway kies...

blog-thumb
28 nov 2019

Inspiratiezaterdag met proevertjes

Op zaterdag 30 november zijn onze klanten van harte welkom om vanaf 10.00 uur een selectie koude en warme hapjes uit ons eindejaarsassortiment te proeven. Met de feestdagen in het vooruitzicht voorzien wij in onze traiteurtoog ook enkele heerlijke eindejaarsgerechten. We maken het extra gezellig in...

blog-thumb
28 nov 2019

Gezellig tafelen met een lekkere Vlaamse hutsepot

Om het in de woorden van Louis Paul Boon te zeggen: “Elke streek in Vlaanderen heeft zijn eigen hutsepot, maar waar je ook komt of je voeten onder tafel steekt, je krijgt iets waar je duim en vingeren bij aflikt.” En dat kunnen wij alleen maar...

blog-thumb
25 okt 2019

West-Vlaams rood: een krachtige rundvleessmaak

West-Vlaams rood, ook bekend als het Belgisch rood rund, kent zijn oorsprong in de 18e eeuw in Frans-Vlaanderen en het Belgische West-Vlaanderen langs de Franse grens. Deze rode runderen veroverden mettertijd de hele provincie West-Vlaanderen. Sinds jaar en dag wordt dit runderras geprezen om zijn uitstekende...