Barbecue- en maaltijdsalades

Heb je zin in een frisse salade, maar wil je eens iets anders proberen dan de tomaat-mozarella variant? Ontdek dan de verschillende verse salades van slagerij D’haens. Je kan bij ons zowel voor barbecue- als maaltijdsalades terecht. Onze salades worden bijna allemaal huisgemaakt, zo ben je verzekerd van de meest verse en smakelijke ingrediënten.

Ruime keuze aan maaltijdsalades 

Wil je je gasten een gezonde en lekkere maaltijd serveren? Kies dan zeker voor onze heerlijke maaltijdsalades. We hebben daarbij voor ieder wat wils. Wat denk je van een rucolasalade die bestaat uit rucola, pasta, gedroogde tomaten, Italiaanse ham en geroosterde pijnboompitten? Dit is zeker een aanrader wanneer je voor je familie en vrienden een etentje organiseert. 

De sporters onder ons kunnen hun hart ophalen aan onze fitness salade. Deze bestaat uit pasta, ambachtelijk kippenwit, komkommer, tomaat en pijpajuin. Alle salades worden voorzien van een heerlijke dressing of vinaigrette. Ook deze worden huisgemaakt. 

Ook voor bij de barbecue

Salades zijn niet alleen lekker om zo op te eten. Je kan ze ook als vers bijgerecht serveren bij een heerlijke barbecueschotel. Een ideale combinatie! Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten barbecuesalades. Net zoals onze maaltijdsalades zijn ook deze huis gemaakt met de meest verse en kwalitatieve ingrediënten.

Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Aardappelsalade; Aardappelblokjes in tartaarsaus
  • Kilo killer; Pasta, tomaat, komkommer en yoghurtdressing
  • Tomatensalade; Tomaat, pijpajuin en dressing maison
  • Komkommersalade; komkommerblokjes, yoghurtdressing en dille

Je kan de salades natuurlijk ook perfect serveren bij een gourmet-of fondueschotel.

Klaar om te bestellen?

Genieten van een heerlijke maaltijd- of barbecuesalade, een lekker stuk vlees of verse charcuterie? Dat is nog makkelijker dankzij onze webshop! Online bestel je snel en eenvoudig al het lekkers dat je ook in onze winkel vindt. Vanaf €40 is de levering gratis in de regio groot-Aalst. Ga snel naar onze webshop en bestel onze heerlijke, verse producten!

Koop of bestel online