Hieronder vind je naast het laatste nieuws over onze winkel ook allerlei culinair nieuws, boeiende weetjes over diverse vleessoorten en tips om de smaak van het vlees optimaal tot z’n recht te laten komen. Geniet met volle teugen!

blog-thumb
07 jun 2019

Slager een traditioneel mannenberoep? Onze medewerkster Tessa bewijst het tegendeel!

Tessa versterkt slagerij D’haens al iets meer dan 7 jaar en behaalde onlangs haar slagersdiploma bij Syntra in Sint-Denijs-Westrem. Tijdens deze 3-jarige opleiding stond ze steeds haar mannetje in een – op 2 vrouwen na – exclusieve mannengroep. De focus lag in het eerste jaar op...

blog-thumb
05 jun 2019

Bel’vidha varkensvlees: heerlijk mals en gezond vlees

Van vis is algemeen geweten dat het gezonde Omega 3-vetzuren bevat, maar wist je dat je daar nu ook varkensvlees aan toe kan voegen? Het vlees van het Bel’vidha varken is het eerste dat rijk is aan dit belangrijke, gezonde vetzuur. Het is niet enkel gezond...