Dry aging is een unieke techniek die vlees heerlijk en boterzacht maakt. Fijnproevers kiezen daarom steeds vaker voor dry aged vlees. Maar hoe moet je dry aged vlees bereiden? Het zou zonde zijn om zo’n delicatesse te “verprutsen” door de verkeerde bereiding. Daarom helpen wij graag...
Ook nu het wat kouder wordt, kan je perfect gezellig buiten barbecueën! Wij geven je enkele tips mee voor een geslaagde winterbarbecue. 1. Alles begint bij een goeie voorbereiding Zoals elk succesvol plan, vergt ook een winterbarbecue een beetje voorbereiding. Het is belangrijk dat je je...
Werken in de beste slagerij van Aalst en omstreken? Dit is jouw kans! Want wij zijn op zoek naar iemand om ons team op zaterdag te versterken. Wie zoeken we? Je bent klantvriendelijk. Je weet ons vakmanschap te appreciëren. Je kan zelfstandig werken. Je spreekt vloeiend...
Het is bijna zo ver! Hét moment waar we elk jaar naar uitkijken. De feestdagen komen eraan en zo ook de feestelijke gerechten! We houden toch allemaal van een gezellig etentje met familie en vrienden? Goed begonnen is half gewonnen Wil jij de avond of lunch...
De feestdagen komen eraan. En dat betekent dat het weer tijd is voor de traditionele feestgerechten. Heb je dit jaar geen zin in gourmet of fondue? Ga dan eens voor een heerlijke raclette. Lekker gezellig om samen met vrienden en familie een avondje puur van te...
Ons aanbod Je kan bij ons terecht voor een ruim aanbod aan soorten vlees. Wij verkopen onder andere: rundsvlees varkensvlees kalfsvlees lamsvlees wild en gevogelte paardenvlees Tot ver buiten Aalst zijn wij gekend om onze préparé, pensen en ons gehakt, gemaakt volgens traditionele recepten. Maar ook...