Hieronder vind je naast het laatste nieuws over onze winkel ook allerlei culinair nieuws, boeiende weetjes over diverse vleessoorten en tips om de smaak van het vlees optimaal tot z’n recht te laten komen. Geniet met volle teugen!

blog-thumb
10 mrt 2022

Vlees marineren: zo doe je het

Vlees marineren vraagt niet veel werk, maar wel veel geduld. Eens je de smaak van marinade te pakken hebt, wil je niets anders meer. Wij leggen je uit hoe je lekker en eenvoudig kan marineren, en geven nog enkele nuttige tips mee. De basis van een...

blog-thumb
17 feb 2022

De Carnavalsgekte slaat weer toe bij Slagerij D’haens

Slagerij D'haens is weer helemaal klaar voor Carnaval Aalst 2022. Ontdek in onderstaande video hoe het er in onze slagerij aan toe gaat. https://vimeo.com/678696067

blog-thumb
09 feb 2022

Dry Aged vlees bereiden

Dry aging is een unieke techniek die vlees heerlijk en boterzacht maakt. Fijnproevers kiezen daarom steeds vaker voor dry aged vlees. Maar hoe moet je dry aged vlees bereiden? Het zou zonde zijn om zo’n delicatesse te “verprutsen” door de verkeerde bereiding. Daarom helpen wij graag...

blog-thumb
19 jan 2022

5 tips voor een geslaagde winterbarbecue

Ook nu het wat kouder wordt, kan je perfect gezellig buiten barbecueën! Wij geven je enkele tips mee voor een geslaagde winterbarbecue. 1. Alles begint bij een goeie voorbereiding Zoals elk succesvol plan, vergt ook een winterbarbecue een beetje voorbereiding. Het is belangrijk dat je je...

blog-thumb
08 dec 2021

Slagerij D’haens zoekt flexi jobber

Werken in de beste slagerij van Aalst en omstreken? Dit is jouw kans! Want wij zijn op zoek naar iemand om ons team op zaterdag te versterken. Wie zoeken we? Je bent klantvriendelijk. Je weet ons vakmanschap te appreciëren. Je kan zelfstandig werken. Je spreekt vloeiend...

blog-thumb
07 dec 2021

Met deze feestelijke gerechten scoor jij tijdens de feestdagen

Het is bijna zo ver! Hét moment waar we elk jaar naar uitkijken. De feestdagen komen eraan en zo ook de feestelijke gerechten! We houden toch allemaal van een gezellig etentje met familie en vrienden? Goed begonnen is half gewonnen Wil jij de avond of lunch...