De corona-uitbraak gooide bij iedereen roet in het eten. Een onberispelijke kwaliteit en service – ook in tijden van crisis – blijft voor onze slagerij zeer belangrijk. Daarom hebben wij meteen de koe bij de horens gevat en de mogelijkheid om online te bestellen uitgerold. Als extra dienstverlening heb je zelfs de keuze voor levering aan huis in de regio van Groot-Aalst. En dat brengt heel wat voordelen met zich mee! 

Een geoliede aanpak

Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een online shop gelanceerd. Hier vind je ook een duidelijk overzicht van onze producten – met prijsaanduiding – terug. Bestellen is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest! 

Heb je een bestelling van € 40 of meer geplaatst? Dan kan je ervoor kiezen om:

  • deze gratis aan huis te laten leveren (behalve op een zondag);
  • vanaf de tweede dag na je bestelling;
  • in Aalst en deelgemeenten.

Hiervoor werken we samen met fietskoerier Cargo Alosta. De betaling gebeurt contant, met bancontact of via Payconiq op het tijdstip van de levering. 

De voordelen van onze levering aan huis

Kies je voor onze thuislevering, dan kies je voor het ultieme gemak! Verder maak je een veilige keuze, iets wat ten zeerste geapprecieerd wordt en zelfs cruciaal is tijdens een epidemie zoals het coronavirus. Je beperkt het risico op een eventuele besmetting met of verspreiding van het virus omdat je het huis niet uit moet. 

En ook op het vlak van het milieu dragen we samen ons steentje bij. Jij hoeft je niet te verplaatsen met bv. de auto en wij zorgen dat jouw bestelling op milieuvriendelijke wijze met onze fietskoerier bij jou geleverd wordt. Daar mag je absoluut op rekenen. Een extra pluspunt is dat je niet langer hoeft aan te schuiven in een eventuele wachtrij. Een win-win voor iedereen dus! 

Specifieke vraag? Laat het ons weten!  

Heb je een specifieke vraag over onze levering aan huis in de regio van Groot-Aalst? Neem gerust contact op met ons. Uiteraard ben je nog steeds welkom in onze slagerij voor het afhalen van een bestelling. 

Om het voor iedereen vlotter te laten verlopen hebben we twee gangen gemaakt in onze winkel: eentje om bestellingen af te halen en eentje voor het plaatsen van een nieuwe bestelling. Zoals altijd gaat veiligheid boven alles in onze slagerij te Aalst!