Het is bijna zo ver! Hét moment waar we elk jaar naar uitkijken. De feestdagen komen eraan en zo ook de feestelijke gerechten! We houden toch allemaal van een gezellig etentje met familie en vrienden?

Goed begonnen is half gewonnen

Wil jij de avond of lunch goed beginnen? Dat doe je met lekkere aperitiefhapjes. Zowel warme bladerdeeghapjes als een lekkere koude aperitiefschotel scoren bij jong en oud! Ga jij voor gevulde zakouski’s of een lekkere tapasplank?

Tip: Onze bladerdeeghapjes moeten slechts 5-10 minuutjes opwarmen in een voorverwarmde oven op 170 °C.

feestelijke gerechten

Tafelen met een gezellig hoofdgerecht

Eens zin in iets anders? Waag je dan aan een wild- en gevogeltegourmet! Liever op safe spelen? De klassiekers doen het altijd goed tijdens de feestdagen. Alle ingrediënten voor klassieke feestelijke gerechten, zoals fondue, gourmet, steengrill en raclette, vind je bij ons.

Maar ook met kalkoen kan je uitpakken tijdens de feesten. Wij vullen de kalkoen voor jou, zodat jij de hele avond volop kan genieten van je gezelschap. Je hoeft onze gevulde kalkoen en ons kalkoengebraad enkel nog op te warmen in de oven.

Maak je gerecht helemaal af met kroketten, puree of aardappelgratin en enkele lekkere garnituren: warme groenteschotel, gevulde appel met veenbessen of peertjes in passievruchtensaus.

feestelijke gerechten

Afsluiten in stijl

De dag afsluiten in stijl? Dat kan met een heerlijk dessertje! Geen betere manier om feestelijke gerechten te laten zakken als met een ijstaartje.

Stap voor stap genieten met een heerlijke menu

Van begin tot einde genieten zonder je zorgen te maken? Dat doe je met een heerlijk menu! Wij geven je graag twee heerlijke suggesties die zelfs de moeilijkste eters overtuigen!

Menu klassiek

  • Aperitiefhapjes
  • Tomatensoep met balletjes
  • Duo van kaas- en garnaalkroket
  • Kalkoengebraad met kastanjechampignonsaus, met kroketten en warme groentjes
  • IJstaartje Lentilou

Menu prestige

  • Aperitiefhapjes
  • Soepje van bloemkool, pastinaak en snippers van zalm
  • Sint-Jacobsschelp prestige                                                                                  
  • Stoofpotje van hert met peertjes in passievruchtensaus, appeltjes met veenbessen en kroketten
  • Patisseriedessertjes

Meer feestelijke gerechten?

Benieuwd naar ons aanbod voor de eindejaarsfeesten? Laat je inspireren door onze menu’s, schotels en specialiteiten in onze eindejaarsfolder! Klaar om te bestellen? Ga dan meteen door naar onze webshop!

DOWNLOAD NU ONZE FOLDER VOOR LEVENSGENIETERS

 

Download onze folder Bestel online

Logo Slagerij D’haens