INGREDIËNTEN 3 tot 4 cm dik gerijpt Scottona lendestuk (700 gr) Grote rijpe tomaten (4) Rucola (80 gr) Knoflook (2 teentjes) Sjalot (1) Rozemarijn (1 takje) Citroen (1) Parmezaanse kaas (100 gr) Balsamico Olijfolie Peper Grof zeezout [Bron: dagelijksekost.een.be] RECEPT (voor 4 personen) Voorbereiding Haal het...
INGREDIËNTEN Rosbief (ongeveer 600 gr) Rode wijn (2 dl) Bruine fond (2dl) Laurier (1 blaadje) Sjalot (1) Tijm Geplette zwarte peperbolletjes (4) Boter Zwarte peper en grof zeezout [Bron: libelle-lekker.be] RECEPT (voor 4 personen) Het vlees Haal het vlees 20 minuten op voorhand uit de koelkast....
INGREDIËNTEN groot stuk gerijpt vlees van ongeveer 1.200 gram en minimaal 2,5 tot 3 cm dik gesneden olijfolie peper en zout [Bron: bbq-helden.nl] RECEPT (voor 4 personen) Het vlees Breng het stuk gerijpt vlees op kamertemperatuur. Zorg voor 2 zones op de barbecue. Eén...
INGREDIËNTEN enkele takjes verse basilicum een scheutje olijfolie 4 dunne sneetjes varkensvlees 4 plakken rauwe ham dikke snee belegen kaas (0,5 cm dik) 4 partjes zongedroogde tomaten [Bron: dagelijksekost.een.be] RECEPT (voor 4 personen) De basilicumolie Spoel de blaadjes basilicum voorzichtig schoon. Hak het kruid...