Het wordt een unieke zomer en wij dragen graag ons steentje bij om die zo leuk mogelijk door te brengen! Net daarom hebben we drie heerlijke zomerpakketten met een frisse twist aan ons assortiment toegevoegd. 

Je vraagt je nu misschien af wat dit precies inhoudt? Onze zomerpakketten zijn voorzien van ambachtelijk kwaliteitsvlees dat met veel liefde versneden en verwerkt werd in onze slagerij. En omdat we de komende maanden volop kunnen genieten van zomerse temperaturen, voegen we aan deze pakketten – helemaal gratis – een frisse twist toe. 

En wat is er frisser dan heerlijk ambachtelijk roomijs? Hiervoor werken we samen met een gloednieuwe Aalsterse ijsjesmaker: LENTILOU. Zij bereiden ijs op de manier van vroeger, zonder kunstmatige aroma’s en bewaarmiddelen. Puur natuur en met heel veel liefde en ambacht gemaakt! 

Je kan kiezen uit drie zomerpakketten: 

1. BASIS zomerpakket t.w.v. € 69

  • 6 verschillende soorten vers vlees – 1kg/vleessoort
  • ½ kg vanille-ijs van Lentilou gratis inbegrepen

2. LUXE zomerpakket t.w.v. € 124

  • 9 verschillende soorten vers vlees – 1kg/vleessoort
  • ½ kg vanille-ijs en ½ kg chocolade-ijs van Lentilou gratis inbegrepen

3. DELUXE zomerpakket t.w.v. € 137

  • 9 verschillende soorten vers vlees – 1kg/vleessoort
  • ½ kg vanille-ijs, ½ kg chocolade-ijs en ½ kg mokka-ijs van Lentilou gratis inbegrepen 

Voor meer info over de specifieke vleessoorten per zomerpakket: download onze folder of vraag ernaar in de winkel. Bestellen kan zowel online als in onze slagerij

Onze zomerpakketten zijn beschikbaar tot en met 29 augustus en staan garant voor een smaakvolle zomer! 

Download onze eindejaarsfolder!

De feestdagen komen eraan. En dat betekent dat het weer tijd is voor de traditionele feestgerechten. Want er is niets gezelliger dan samen met familie en vrienden genieten van een lekkere maaltijd.

Bij slagerij D’haens vind je heerlijke fondue-, gourmet- en racletteschotels. Maar ook ons assortiment gerijpt vlees en frisse salades zal indruk maken op jouw gasten.

Ontdek onze uitgebreide eindejaarstafel in de folder!

Download onze folder Bestel online

Logo Slagerij D’haens