Ben je op zoek naar vers gemaakte ambachtelijke paté? Kom dan langs bij slagerij D’haens in Aalst. Van boerenpaté tot wildpaté, bijna alle soorten die verkocht worden in de slagerij worden in huis bereid. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit én smaak.

Verschillende soorten ambachtelijke paté  

In onze slagerij kan je niet alleen terecht voor een boeren- of smeerpaté. In de verschillende seizoenen zijn er bij ons diverse soorten te verkrijgen. Deze worden gemaakt met lokale producten. Zo kan je in de zomer genieten van een gin paté. De gin die hiervoor wordt gebruik wordt lokaal gebrouwen. Of wat denk je van een Draeckeniers paté? De Draeckenier is een stevig blond streekbier uit Aalst van 7,5 procent alcohol met fruitige toetsen. Dit geeft de ambachtelijke paté een heerlijke smaak.

Een fruitige toets vind je ook terug in onze appel paté. Deze wordt bereid met stukjes appel en een scheutje appeljenever. Helemaal vers en ambachtelijk in ons eigen atelier gemaakt. Ideaal voor toastjes en heerlijk lekker op de boterham. In de herfst kan je genieten van onze herfstpaté. Deze wordt gemaakt met hazelnootjes en rozijnen zodat het ideaal bij dit jaargetijde past. 1